Home [treninzi] Studentski dijalog o Evropi

Studentski dijalog o Evropi

32
0

reketFakultet političkih nauka i ove godine realizuje regionalnu ASSEI 2010. Albahovu školu o evropskim integracijama, koja će biti održana na engleskom jeziku, od 13. do 25. septembra u prostorijama ovog fakulteta.

Škola okuplja najbolje studente političkih nauka, ekonomije, prava Srbije i regiona. Konkurs za prijavu traje do 26. jula, a mogu se prijaviti student četvrte godine i apsolventi, kao i postdiplomci do 35 godina pravnih, ekonomskih i Fakulteta političkih nauka. Kao i prošle godine, škola je besplatna za 30 najboljih studenata koji će imati priliku da se povežu sa ljudima u region, kao i da obiđu Srbiju i njene znamenitosti.

Alpbah letnja škola ima za cilj produbljivanje znanja o Evropskim integracijama na regionalnom i međunarodnom nivou kao i ostvarivanje dijaloga na aktuelne teme budućih stručnjaka u oblasti ekonomije, prava i političkih nauka.

Svi zainteresovani studenti i postdiplomci mogu se prijaviti na majl alpbach.belgrade@yahoo.com. Potrebno je poslati: Assei application form ( vise info sa sajtova www.beoalpbach.org ili www.fpn.bg.ac.rs), motivaciono pismo i CV.