Home [njuz] Informiši se umreži se!

Informiši se umreži se!

41
0

book9Omladinski klub Novog Bečeja (NBO) i PAAD – centar za sociokulturološke izuzetnosti organizuju 3. Sajam omladinskih ideja i 2. regionalni susreti Kancelarije za mlade i omladinskih klubova .

Projekat se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za regionalnu i medjonarodnu saradnju AP Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, hotela „Tiski cvet“ i Opštine Novi Bečej.

U trećoj fazi će u novobečejskom Domu kulture od 20. do 22. aprila 2010. svoje programe, ideje, projekte predstaviti stotinak omladinskih ili organizacija koje se bave omladinom i omladinskim radom.

Projekat ima za cilj da na jednom mesto okupi što veći broj omladinskih organizacija i Kancelarija za mlade koje će medjusobnom razmenom iskustva unaprediti svoje buduće ali i predstaviti svoje trenutne ili predhodne aktivnosti, akcije, programe i aktivnosti, ideje i projekte.

Ovo će mnogima biti ujedno i prva prilika da sebe i svoj rad predstave negde van svog okruženja i time se predstave.

U prilogu dostavljamo agendu i molimo da putem Vašeg medija pozovete mlade da nas posete tokom sajamskih dana i budu izlagači, gosti ili prosto posmatrači, srdačan pozdrav Organizatori

Za Više informacija Kristijan Lukić menadžer projekta 063 562 921