Home [treninzi] OSNOVNA OBUKA ZA POČETNIKE U BIZNISU

OSNOVNA OBUKA ZA POČETNIKE U BIZNISU

38
0

book0RESURS CENTAR BEOGRAD i INICIJATIVA MLADIH ZA LJUDSKA PRAVA (uz podršku Grada Beograda – Sekretarijata za privredu) u okviru implementacije projekta za podsticanje samozapošljavanja „Resurs centar Beograd“
Pozivaju sve zainteresovane potencijalne mlade preduzetnike/ce sa teritorije Grada Beograda, da se prijave za
OSNOVNU OBUKU ZA POČETNIKE U BIZNISU Kandidati/kinje koji ispunjavaju uslove za učešće su potencijalni preduzetnici ili menadžeri malih i srednjih preduzeća od 18 do 35 godina starosti, koji žele da znaju kako da dođu do poslovne ideje odnosno već poseduju ideju i žele da je realizuju ili testiraju njenu profitabilnost i održivost.

Jednodnevnom intenzivnom obukom su obuhvaćeni treninzi iz oblasti: razvoj i testiranje ideja, poslovnih planova i posebno marketing planova, izrada biznis (poslovnog) plana, pravni okvir i procedure za registraciju, kao i osnovne tehnike prodaje.

Svi zainteresovani kandidati/kinje mogu poslati prijavu koja sadrži osnovne podatke kandidata/kinje, kontakte i kratko motivaciono pismo na sledeću e-mail adresu: obuka@rsbg.org
Rok za slanje prijava je 16. april 2010. godine.
Selekciju kandidata obaviće Resurs Centar Beograd, u saradnji sa grupom iskusnih poslovnih konsultanata sa sedištem u Beogradu. Obuka će se održati u Beogradu, u periodu od 19. aprila do 23. aprila 2010. godine. Datumi održavanja svakog pojedinačnog treninga biće naknadno objavljeni. Interaktivna i dinamična obuka će biti izvedene po metodologiji koju koriste inostrane poslovne škole (Executive MBA) u Velikoj Britaniji.

Za sve dodatne informacije molimo posetite našu internet prezentaciju (www.rcbg.org) ili se obratite:
Maji Mićić,
Resurs Centar Beograd
Tel/faks:+381 11 3370 757, +381 11 3370 74