Home [njuz] Ispovedili se studentima

Ispovedili se studentima

25
0

book9Srpski političari, verovali ili ne, i dalje su u stanju da izmame osmeh građanima Srbije!
Poslanici Jelena Trivan (DS), Branko Ružić (SPS), Čedomir Jovanović (LDP) i Andreja Mladenović (DSS), kao gosti tribine „Politika kao poziv“ Evropskog studentskog foruma, pričali su studentima anegdote u anfiteatru Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Trivanova je javno zahvalila kolegi Ružiću jer ju je „naterao da uđe u politiku“, na šta joj je on više puta rekao hvala. Poslanica DS je takođe „priznala“ da je za vreme studentskog protesta 1996-97. nosila bedž na kojem je pisalo „Čedo, oženi me!“

Andreja Mladenović je otkrio da je sredinom devedesetih šest meseci u Zemunu tražio prostorije DSS da bi se učlanio, podsećajući da tih godina nije bilo lako biti opozicija.
Branko Ružić je rekao da se sa Mladenovićem upoznao u vojsci, dok je lider LDP istakao da je kolegu iz DSS tužio 11 puta, ali i da je pre 15 godina u istom anfiteatru pokušao da smeni Ružića s mesta prodekana FPN, u čemu nije uspeo.

Učesnici tribine govorili su i o medijima i svom shvatanju politike i poručili studentima da se ne plaše da politički misle i da svoje mišljenje slobodno iznose.

Izvor:Kurir