Home [ knjige/tribine ] Međunarodni program obuke – plaćena praksa u inostranstvu za apsolvente i diplomce...

Međunarodni program obuke – plaćena praksa u inostranstvu za apsolvente i diplomce Građevinskog fakulteta

44
0

newsU četvrtak, 11.marta 2010. u 12 sati u sali 16 u zgradi Rektorata održaće se prezentacija međunarodnog programa obuke za apsolvente i diplomce Građevinskog fakulteta u organizaciji Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Kompanija Alpine i ove godine otvara konkurs za plaćenu praksu u inostranstvu u trajanju od 18 meseci. Po završetku programa praktikanta čeka posao u istoimenoj kompaniji u zemlji boravka ili u regionu. Jedan od uslova za učešće u ovom programu je znanje engleskog jezika i osnovno poznavanje nemačkog jezika. Konkurs za prijavu završava se krajem marta.
Pozivamo sve zainteresovane da dođu i informišu se direktno o načinima prijave i svim ostalim detaljima.
„Kolega koji je prošle godine bio na prezentaciji ovog programa u Rektoratu sada se nalazi na praksi na jednom od najatraktivnih građevinskih projekata Evrope u Poljskoj. Smatram da je ovo sjajna prilika da se mladi usavrše u svim aspektima građevinarstva, kao što su finansijsko praćenje projekata, izvršavanje ugovornih obaveza, osiguranje i mehanizacija, FIDIC, projektovanje itd.” – kaže Miljana Backović, HR menadžer kompanije ALPINE.
„Nastojeći da studentima obezbedi prilike za sticanje radnog iskustva tokom studija i neposredno po diplomiranju Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu traga za kvalitetnim partnerima iz privrede radi zajedničkog rada na programima obuke, prakse, usavršavanja i zapošljavanja. Ovaj program predstavlja nastavak jedne uspešne saradnje sa kompanijom ALPINE, sa kojom Centar za razvoj karijere radi već dve godine na omogućavanju prilika za sticanje radnog iskustva i praktičnih saznanja u oblasti građevinarstva za što veći broj uspešnih studenata iz Srbije. Verujemo da će studenti i diplomci doći na ovu prezentaciju i iskoristiti priliku da iz pre ruke saznaju sve detalje o ovom atraktivnom programu.” – kaže Dejana Lazić, direktor Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.
Pozivamo zainteresovane da se prijave i rezervišu svoje mesto na ovoj prezentaciji popunjavanjem prijave za događaj na  sajtu: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/index.php?websection=studsignup&prev=grad
Pozivamo predstavnike medija da obaveste javnost o ovom događaju i pridruže nam se u četvrtak u 12 sati u zgradi Rektorata.