Home [konkursi] Job Shadowing – Modni dizajner

Job Shadowing – Modni dizajner

50
0

paintŽeliš da budeš modni dizajner? Imaš stila i umeš dobro da kombinuješ garderobu? Portal Mingl ti daje priliku da provedeš jedan radni dan sa modnim dizajnerom i saznaš iz prve ruke kako funkcioniše modna industrija!

Milica Mavrak, dizajnerka modne kuće St. George, trenutno radi na pripremi kolekcije za proleće/leto 2010. Jedan srednjoškolac ili srednjoškolka iz Srbije će imati priliku da provede jedan radni dan sa njom i sazna kako to izgleda baviti se dizajnom mode.

Portal za srednjoškolce Mingl te poziva da se prijaviš na program Job Shadowing-a, u okviru koga mladi provode jedan radni dan sa predstavnikom nekom zanimljivog zanimanja, što im pomaže da se odluče za svoju buduću karijeru.

Da biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete fotografiju na kojoj ste vi i nosite neku super odevnu kombinaciju, koja vam se baš svidja, ili fotografiju na kojoj se nalazi neka dobra kombinacija, a nosi je neko drugi. Pokažite nam svoju kreativnost u izboru odeće!

Fotografiju treba okačiti na zid Mingl strane na Fejsbuku – Posetite: www.facebook.com/mingl.org i slobodno nam okačite fotografiju na zid. Dodajte uz nju neki svoj komentar ili joj dajte naziv.

Prednost pri odabiru u programu imaće srednjoškolac ili srednjoškolka čija slika bude imala dosta lajkova i komentara.

Konkurs je otvoren do petka 19. 2. 2010.

Ako želite da saznate više o tome kako se postaje modni dizajner i gde sve oni mogu da rade, pročitajte članak Zanimanje meseca: Modni dizajner.

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce i srednjoškolke iz Srbije, a putni troškovi do Beograda su pokriveni!

Za sva pitanja pišite nam na: karijera@mingl.org ili nam se obratite putem Mingl strane na Fejsbuku.