Home [ volontiranje ] Volontiranje studenata u Narodnoj kancelariji

Volontiranje studenata u Narodnoj kancelariji

49
0

student22Obaveštavamo studente da je počeo upis nove, šesnaeste klase volontera za rad u Narodnoj kancelariji Predsednika Republike, koji će će početi 22.februara 2010. godine. Projekat se odvija u saradnji sa Pravnim fakultetom, Filozofskim fakultetom, Fakultetom za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Fakultetom političkih nauka. Na svakom od ovih fakulteta studenti se mogu obratiti profesorima koji će im dati sve potrebne informacije o Programu volontiranja i kod kojih se, ukoliko su zainteresovani, mogu i prijaviti.

U prvoj i poslednjoj nedelji volontiranja, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim Institutom www.ndi.org za odabrane volontere organizuje se obuka iz komunikacijskih veština i veština pregovaranja. Za učestvovanje u ovoj obuci dobija se poseban sertifikat.

Pozivamo zainteresovane studente da pogledaju formulare u elektronskoj formi na internet adresi: http://www.ius.bg.ac.yu/informacije/formular volontiranje.doc

Krajnji rok za predaju popunjenih formulara je sreda, 10.02.2010. godine do 17.00č.

Više informacija o strukturi, funkcijama i aktivnostima Narodne kancelarije predsednika Republike možete dobiti na internet adresi:
http://www.narodnakancelarija.rs/lat/projekti/volontiranje.htm

Izvor: Studentski svet