Home [treninzi] POZIV ZA UČEŠĆE NA 3. SAJMU OMLADINSKIH IDEJA I 2. REGIONALNIM SUSRETIMA...

POZIV ZA UČEŠĆE NA 3. SAJMU OMLADINSKIH IDEJA I 2. REGIONALNIM SUSRETIMA PREDSTAVNIKA KzM I OMLADINSKIH ORGANIZACIJA

36
0

book9Omladinski klub Novoga Bečeja – NBO I PAAD centar za sociokulturološke izuzetnosti u periodu 20.- 22.aprila organizuju u Novom Bečeju: “3. Sajam omladinskih ideja i 2. Regionalne susrete predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova”  pa Vas sve stoga najlepše pozivamo da ukoliko imate volje, želje i resurse uzmete učešće u realizaciji istog.

Planiramo da na sajmu predstavimo: Kancelarije za mlade, omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima, projekti i programi za mlade, republičke, pokrajinske i lokalne institucije koje se na bilo  koji način bave mladima….

Aktivnosti će biti realizovane:

  • u holu Doma kulture opštine Novi Bečej gde će biti postavljeni  štandići na kojima  bi se promotivni materijal  distribuirao. Organizacija može da pošalje svoje volontere koji bi distribuirali materijal svoje organizacije, ili pak da pošalju poštom, busom ili nekim drugim transportnim sredstvom pa bi naši volonteri njihov promotivni materijal delili. Naši volonteri mogu Vaš promotivni materijal deliti u Vašim promotivnim majcama, kačketima duksevima…za slučaj da ih imate, ili u našim, promotivnim majcama
  • izložbeni prostor u dve galerije, gde ćemo organizovati okrugle stolove na temu informacija i informisanja mladih kao i povezivanje iliti umrežavanje mladih. Pored toga vaše organizacije u skladu sa agendom dešavanja takodje mogu organizovati tribune, okrugle stolove ili promocije eventualno neke brošure, knjige, ili debate na temu Vašeg projekta ili programa (ili šta vi mislite da treba), kao i videobim prezentacije i prezentaciju na plazma TV-u vaših programa, filmića, projekata….
  • prostor kluba, u kojem se mogu realizovati recimo promotivne  radionice, galerijicu za izložbe ručnih radova vaših korisnika i slično.
  • pozorišna sala gde nudimo mogućnost realizacije Vaših performansa, prezentacija pozorišnih radionica u edukativne svrhe (poput forum i impro teatra i slično), za muzičke koncerte, etno muzike, rok muzike DJ produkcije, ili druge multimedijalne performanse i slično.
  • sala hotela gde se mogu realizovati odredjene promotivne aktivnosti
  • malu salu u Ribljem restoranu hotela za organizaciju okruglih stolova, seminara, debata i slično
  • Trg, ulice, Gradski park… za ulične performase i akcije (ako ih imate)

 

Za sve informacije možete nam se obratiti na 063 562 921 Kristijan Lukić projekt menadžer  3. Sajma omladinskih ideja 2. Susreta predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova, 063 34 84 30 Saša Dujin asistent manađera projekta i 063/68-37-66 Dušan Pavlović tehnička podrška, kao i na mejlove, lukickristijann@yahoo.com, ducacos@gmail.com i grupapaad@yahoo.com.

Prijave slati do 10.aprila 2010. na pomenute e-mail adrese ili ih posaljite na fax 023 775 806 a prijava treba slati u priloženom formularu.

MI obezbeđuejemo medijsku pokrivenost na lokalnim i regionalnim medijima, kao i izradu zajedničkog promotivnog materijala, ishranu i osveženju promotera i učesnika susreta, sportsku opremu, radni materijal, a za one učesnike koji nisu u mogućnosti pokrivamo putne troškove i smeštaj u privatnom smeštaju i hotelu „Tiski cvet“.

Srdačno Vas pozdravljamo, u nadi da ćete nam se pridružiti u akciji promocije OMLADINSKOG AKTIVIZMA.

 

Trenutni donatori ovog projekta su: POKRAJINSKI SEKRETARIJAT za REGIONALNU I MEĐUNARODNU SARADNJU, OPŠTINA NOVI BEČEJ I HOTEL TISKI CVET.