Home [akcija] Edukacija za studente sa hendikepom

Edukacija za studente sa hendikepom

35
0

Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda, u saradnji sa centrom EQUILIBRIO i Udruženjem studenata sa hendikepom, započinje sprovođenje
“Programa edukacije studenata sa hendikepom 2010.”
Program edukacije podrazumeva besplatne tečajeve stranih jezika ( engleski, nemački, španski i italijanski ) u trajanju od tri meseca, uz primenu najsavremenijih metoda učenja, kao i izdavanje Međunarodnog jezičkog pasoša od strane Centra EQUILIBRIO za učesnike programa.
Tečajeve će pohađati 50 polaznika, obezbeđenih od strane Udruženja studenata sa hendikepom, koje će takođe omogućiti tehničku i logističku podršku za održavanje nastave u okviru programa edukacije.

Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda, u skladu sa svojim nadležnostima, kao i Nacionalnom srtategijom za mlade i Akcionim planom za sprovođenje Strategije, obezbediće podršku za realizaciju i sprovođenje programa edukacije.

Kancelarija za mlade ima za cilj da ovakvim programom omogući afirmaciju, povezivanje i stvaranje uslova za jačanje veze privatnog sektora, obrazovnih ustanova i studentskih udruženja.

Program edukacije studenata sa hendikepom odvijaće se u periodu od februara do maja 2010.godine.