Home [konkursi] Kompanija Panasonic je otvorila konkurs za nagradu Online LUMIX Award Photo 2009-2010

Kompanija Panasonic je otvorila konkurs za nagradu Online LUMIX Award Photo 2009-2010

60
0

 Kompanija Panasonic Marketing Europe objavila je da otvara konkurs za osmu po redu godišnju nagradu Online LUMIX Award – konkurs za najbolju digitalnu fotografiju biće otvoren od 26. oktobra* 2009. do 30. aprila 2010. godine. Pod temom „Uslikaj muziku”, svi oni koji se bave digitalnom fotografijom pozivaju se da dostave svakog meseca digitalnu fotografiju koja najbolje oslikava trenutak kad muzika, bilo putem zvuka instrumenta bilo svakodnevnog života, deluje na čulo vida.

„Nadamo se da će nagrada LUMIX Award ohrabriti fotografe da iskoriste svoju kreativnost i prikažu uz pomoć fotografija kako nevidljiva uslovljenost kao što je muzika može biti uslikana”, pojašnjava Sven Debelstein, viši menadžer za marketing u kompaniji Panasonic Marketing Europe.

Konkurs za digitalnu fotografiju biće otvoren šest meseci – od novembra 2009. do aprila 2010. Svakog meseca će biti izabran jedan pobednik koji će kao nagradu dobiti digitalnu kameru LUMIX DMC-ZX1. Konačni pobednik konkursa za najbolju digitalnu fotografiju LUMIX Award osvojiće LUMIX DMC-GF1 –- najlakšu digitalnu kameru iz kompanije Panasonic na kojoj su zamenjivi objektivi, kao i karte za opciju Blue Man Group. Dva učesnika na konkursu će osvojiti po digitalnu kameru LUMIX DMC-FZ38. Sve dostavljene digitalne fotografije pregledaće i ocenjivaće nezavisni žiri u sastavu profesionalnih fotografa i umetničkih direktora.

Nagrada LUMIX Award koja je ustanovljena 2002. godine jeste panevropski konkurs koji za cilj ima promovisanje kreativnosti u digitalnoj fotografiji i uspostavljanje interaktivne platforme između digitalnih fotografa. Tema konkursa je svake godine različita.

Za više informacija o konkursu za nagradu LUMIX Award, ili za pregled dostavljenih fotografija, molimo posetite: www.lumixaward.com