Home [konkursi] IZUM u jugozapadnoj Srbiji

IZUM u jugozapadnoj Srbiji

54
0

 Pozivamo vas da istražite: „odliv mozgova“, migracije i ekonomski razvoj, posledice migracija na etničku strukturu, migracije i evropske integracije, migracije i interkulturalnost, migracioni potencijal povratnika… Na konkurs mogu da se prijave osobe iz opština jugozapadne Srbije koje su redovni studenti ili studenti postdiplomskih studija na nekom od fakulteta koji pokrivaju sledeće oblasti: ekonomija, sociologija, psihologija, političke nauke, prava, geografija, demografija, i koji imaju osnovna metodološka znanja o socijalnim istraživanjima i/li iskustvo u sprovođenju  takvih istraživanja

Na konkurs se prijavljuje slanjem:

–  kratakog nacrta istraživanja preuzmite formular.
–  CV-a preuzmite formular.
–  preporuke jednog profesora

Prijave slati na \n bitovik@verat.net Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na adresu: Centar za Istraživanje u politici Argument, Izeta Čavića 36, 31300 Prijepolje. Rok za prijavu je 15. novembra 2009.

Korisno je da dodjete na sastanak sa timom koji raspisuje konkurs i rukovodi istraživanjem. Sastanci će biti održani na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru u 12 sati i na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru u 15 sati, dana 29. oktobra 2009.

Više informacija o konkursu se nalaze na ovoj stranici.