Home [konkursi] Fond za mlade talente raspisao novi konkurs

Fond za mlade talente raspisao novi konkurs

49
0

 Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije saopštilo je da je Fond za mlade talente raspisao konkurs za stipendiranje najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija, integrisanih akademskih studija i master studija za studente fakulteta čiji je osnivač Republika Srbija. Konkurs je otvoren do 28. oktobra ove godine.

U saopštenju se navodi da bi kandidati između ostalog, trebalo da ispunjavaju sledeće uslove: da su državljani Republike Srbije ili da imaju status izbeglice, da im je prosečna ocena najmanje 8,5 u toku prethodnih studija, da su položili sve ispite sa prethodnih godina studija, da nisu navršili 25 godina života za studente osnovnih, odnosno da nisu navršili 27 godina za studente master studija.

Zainteresovani mogu da preuzmu spisak potrebne dokumentacije i obrazac za prijavu na vebsajtu Ministarstva omladine i sporta (http://www.mos.gov.rs/) ili u prostorijama Ministarstva omladine i sporta: Bulevar Mihajla Pupina 2, Istočno krilo, kancelarija 338, treći sprat.

U zavisnosti od visine obezbeđenih sredstava u budžetu Republike Srbije, Fond će utvrditi broj i visinu stipendija koje će se isplatiti za nastavne mesece za školsku 2009/10. godinu.

Sve dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti putem telefona:

 +381-11- 311-07-85, svakog radnog dana od 9 do 12 časova ili elektronskom poštom: fond@mos.gov.rs.