Home [konkursi] foto-konkurs Urbani pejzaži Amerike

foto-konkurs Urbani pejzaži Amerike

45
0

 Povodom proslave pete godine postojanja, Američki kutak u Novom Sadu raspisao je foto-konkurs pod nazivom Urbani pejzaži Amerike. "Pozivamo vas, ukoliko ste boravili u Americi i fotografisali te momente, da donesete fotografije u Američki kutak do 2. oktobra 2009. Od prikupljenih fotografija biće postavljena izložba kojom ćemo, uvereni smo, uspeti da prenesemo atmosferu urbanog prostora američkih gradova. Izbor fotografija i ove godine napraviće naši stručnjaci iz oblasti fotografije", poručuju iz Kutka.

Na poleđini svake fotografije potrebno je naznačiti kad je napravljena, u kom gradu i državi, i šta se na njoj nalazi. Potrebno je dostaviti i ime i prezime, kontakt telefon i adresu elektronske pošte autora fotografije. Autor/vlasnik može priložiti najviše 10 fotografija – "pri čemu ne garantujemo da će sve fotografije biti izložene". Pristigle fotografije će nakon izložbe biti vraćene vlasnicima.

Proslava godišnjice Američkog kutka u Novom Sadu zakazana je za 6. oktobar u 18.30 sati, kad će izložba zvanično biti otvorena. U Kutku još saznajemo: "Kao i prošle godine, kada smo prikupljali fotografije iz Njujorka, i ove godine očekujemo velik odziv, a vlasnici ili autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Fotografije možete doneti lično u prostorije Američkog kutka, koji se nalazi u ulici Petra Drapšina broj 3, svakog radnog dana do 2. oktobra".