Home [konkursi] Provedite dan sa e-PR menadžerom McCann Ericksona

Provedite dan sa e-PR menadžerom McCann Ericksona

37
0

 Zanimaju vas odnosi sa javnošću i medijima? Želite da se bavite PR-om? Da li znate šta je e-PR? Portal za srednjoškolce, Mingl, vas poziva da se upoznate ovom profesijom i izazovima koje ona nosi! Provedite jedan dan na poslu sa e-PR-om McCann Ericksona, Milojem Sekulićem!

PR je kao oblast i profesija veoma popularan među mladima, brzo se razvija i prati nove tehnologije i nove načine komuniciranja. Novi vidovi PR-a okrenuti su internetu, a zanimanje e-PR menadžera postaje sve traženije u svetu. Očekuje se da ovaj trend uskoro stigne i kod nas, iako je tek u začetku.

Više o ovom zanimanju, obrazovanju i znanjima potrebnim da biste se uspešno bavili ovim poslom pogledajte u tekstu Zanimanje meseca – e-PR Menadžer.

Ako želite iz prve ruke da saznate kako izgleda radni dan jednog e-PR menadžera prijavite se na Mingl program Job Shadowinga i provedite jedan radni dan sa Milojem Sekulićem!

Pošaljite nam kratku biografiju i motivaciono pismo u kome ćete nam reći zašto vas zanima PR na karijera@mingl.org najkasnije do 21. septembra 2009. Možda odaberemo baš vas!

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce i srednjoškolke iz Srbije, a putni troškovi su pokriveni!