Home [konkursi] Otvoren prvi poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične...

Otvoren prvi poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične saradnje

43
0

 Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine i Ministarstvo finansija Republike Srbije, kao operativne strukture za implementaciju IPA programa prekogranične saradnje između ove dvije države, u saradnji sa Delegacijama Evropske komisije u Bosni i Hercegovini i Srbiji, pozivaju potencijalne aplikante da podnesu aplikacije za projekte prekogranične saradnje u okviru prioriteta i mjera ovog programa. Poziv će biti otvoren od 08.07. do 06.10.2009. godine. Svi neophodni dokumenti (Uputstva za aplikante, Aplikacioni formular sa aneksima kao i ostali relevantni dokumenti) se mogu preuzeti ovdje kao i na sljedećim web stranicama: www.evropa.gov.rs i http://ec.europa.eu/europeaid/work/funding/index_en.htm.

Informacija o ovom pozivu (publikacija) će biti takođe objavljena danas u dnevnim novinama: “Dnevni avaz“, “Nezavisne novine“ i “Dnevni list“ u Bosni i Hercegovini te “Politika” u Srbiji.
 
Operativne strukture i Delegacije Evropske komisije pozivaju potencijalne aplikante na informativne sastanke koji će biti organizovani u prihvatljivoj teritoriji prema rasporedu koji možete preuzeti ovdje.