Home [treninzi] Poziv za ucesce u interkulturalnom treningu

Poziv za ucesce u interkulturalnom treningu

43
0

 Pozivamo vas na učešće u treningu na temu «Kreativnost i inovacija u interkulturalnom učenju: upotreba iskustvenog učenja kroz aktivnosti na otvorenom». Trening organizuje Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje uz podršku programa «Mladi u akciji» Evropske komisije. 

Trening se održava u Sremskim Karlovcima od 2. do 9. jula 2009. Na treningu će biti učesnici iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Litvanije, Portugala i Turske. Cilj treninga je da ponudi učesnicima znanje, stavove i veštine potrebne za kreativnu i inovativnu primenu iskustvenog učenja u interkulturalnom i internacionalnom okruženju. 

Konkretniji ciljevi treninga su:

–          uključivanje učesnika u interkulturalni proces

–          obezbeđivanje procesa koji se zasniva na ciklusu iskustvenog učenja

–          upoznavanje učesnika sa teorijom i metodama iskustvenog učenja i interkulturalnog učenja

–          ohrabrivanje učesnika da razvijaju nove metode i pristupe aktivnostima interkulturalnog učenja

–          da ponudi učesnicima alate pomoću kojih će moći da uvedu aktivnosti na otvorenom u interkulturalno i internacionalno okruženje

Jezik treninga će biti engleski. Učesnici treba da budu punoletni, da mogu da komuniciraju i rade na engleskom, da budu voljni da se kasnije uključe u međunarodne i/ili interkulturalne projekte i da podele nova saznanja sa ostalim članovima svojih organizacija posle treninga i da učestvuju u celom trajanju treninga. Organizator obezbeđuje smeštaj i hranu i refundiranje 70% putnih troškova.

Formular za prijavljivanje.   Za dodatne informacije obratite se na cnell.office@gmail.com ili Danijeli Jurić na 064 960 43 58.