Home [treninzi] Letnje radionice u Vuku 2009.

Letnje radionice u Vuku 2009.

48
0

 Čast nam je obavestiti Vas da od ovog leta ustanova kulture Vuk Karadžić kreće sa programom međunarodnih letnjih radionica koje će se održati u renoviranim prostorijama našeg centra. Ove intenzivne radionice (više sati rada tokom sedam dana) za cilj imaju detaljno upoznavanje sa različitim metodama i procesima izvođačkih umetnosti, a otvorene su za sve zainteresovane učesnike – kako izvođačke profesionalce željne usavršavanja tako i amatere u potrazi za kvalitetnim edukativnim programom. Prvi ciklus radionica, 17. – 30. 07. 2009. :

1. Majstorska radionica Commedie dell’arte, voditelj Marco Luly, renomirani profesor i izvođač ove specifične glumačke forme,
2. Osnove cirkuske umetnosti (akrobalans, žonglerstvo, akrobacije na svili), voditelji Julie Knaust i Nils Wollschläger, performeri i cirkuski pedagozi iz Nemačke.

Drugi ciklus radionica, 20. – 30. 08. 2009. :

1. Biomehanika po metodi Meyerholda, voditelj Alexei Levinsky, priznati ruski pedagog, reditelj, glumac i direktni nastavljač Meyerholdove tehnike glume,
2. Dečja radionica lutaka od otpadnog materijala, voditelj Celine Bernhard, pedagog i profesionalni lutkar.

Naglašavamo da će zbog međunarodnog karaktera programa (predavači ali i učesnici dolaze i iz drugih evropskih zemalja) radni jezik biti engleski.

Isto tako, svi učesnici programa dobiće potvrde o završenim radionicama, a njihov će rad biti prezentovan javnosti u sklopu „javnog časa“ koji će se organizovati na kraju svake radionice.

Kotizacija za jednu radionicu iznosi 100 Evra po učesniku, a u nju nije uključen smeštaj, prevoz i ishrana tokom trajanja kursa.

Lista učesnika radionica biće sačinjena na osnovu datuma prijema prijava, uključujući uplatu avansa od 50 Evra (osim u slučaju besplatne lutkarske radionice).

Rok prijava na radionice je 30.06.2009., a prijave se primaju ili na mail jana@ukvuk.com, ili na telefon 063 1795 435.

Preuzmite opis samih radionica kao i formular za prijavu.

opis radionica

formular za prijavu