Home [njuz] Poseta kompaniji Merck Sharp & Dohme

Poseta kompaniji Merck Sharp & Dohme

54
0

 Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu posetu kompaniji Merck Sharp & Dohme, u četvrtak 18.juna 2009. god. od 12 do 15 časova. Ova poseta predstavlja sastavni deo programa Saznajte iz prve ruke, a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara i motivacionog pisma , više na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs ili lično dolaskom u CzRK.

Broj mesta je ograničen. Rok za prijavu je 15.06.2009. godine.

Više o programu

Program Saznajte iz prve ruke – susreti studenata i stranih investitora, ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Program Meet the Business First Hand – Saznajte iz prve ruke, koji zajednički sprovode AmCham i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu predviđa posete kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji, ali i uzvratne posete kompanija Centru za razvoj karijere.

Takođe će biti organizovan i niz okruglih stolova i radionica u koje će biti uključeni studenti i drugi predstavnici akademske zajednice, u cilju promocije programa stručnih praksi.

Izvor: Studentski svet