Home [ muviz ] Fox traži naslednike Simpsonovih

Fox traži naslednike Simpsonovih

48
0

 Američka TV kompanija Fox i animacijska kuća Aniboom raspisali su konkurs za animatore za seriju koja bi bila emitovana u vreme praznika, a kandidati bi trebalo da pošalju kratke filmove sa prazničnom tematikom.

Pobednik konkursa sklopiće sa TV mrežom ugovor o emitovanju serije, u društvu sa crtaćima koji već decenijama drže rekorde gledanosti u prazničnim terminima, kao što su Charlie Brown Christmas i How the Grinch Stole Christmas, piše Hollywood Reporter.

"Fox je već dugo jedina velika TV kuća s animiranim programom u udarnom terminu, a trenutno tražimo nov i svež animirani praznični specijal koji bi potencijalno mogao da postane trenutni klasik, ili čak redovna nedeljna serija", kaže predsednik Foxa Kevin Reilly.

"Ulaskom u zajednicu neotkrivenih talenata Anibooma, nadamo se da ćemo naći sledeći praznični hit, poput Simpsons Treehouse of Horror ili A Very Special Family Guy Freakin' Christmas."

Studio Aniboom poznat je, između ostalog, i po konkursu za spot za pesmu Radioheada 15 Step s albuma In Rainbows, koji potpisuju japanski autori Kota i Totori.

Izvor:Popboks