Home [akcija] Job Shadowing – Savski venac

Job Shadowing – Savski venac

86
0

 Četvrti put po redu Kancelarija za mlade, u okviru programa Job Shadowing, pružiće jednom srednjoškolcu mogućnost da provede radni dan sa jednim stručnjakom. U pitanju je direktorka Gradskog centra za socijalni rad – odeljenje Savski venac Mirjana Kolosov.

Korisnici Centra su osobe, porodice ili socijalne grupe koje bez pomoći ne bi mogle dostići potreban nivo kvaliteta života ili zadovoljiti svoja prava.

Delatnost Centra je socijalna zaštita, socijalni rad i porodično pravna-zaštita, a regulisana je Zakonom o socijalnoj zaštiti i obezbeđivanju socijalne sigurnosti građana, Zakonom o braku i porodičnim odnosima, Krivičnim zakonom – odredbe koje se odnose na maloletne učinioce prekršajnih dela i Odlukom o pravima u socijalnoj zaštiti Beograda.

Mirjana Kolosov kao rukovodilac ove ustanove razjasniće vam sve dileme vezane za njeno funkcionisanje i upoznati sa upravljačkim poslovima u ovoj oblasti.

Ukoliko ste zaiteresovani za socijalni rad i politiku, pedagogiju ili srodne discipline obavezno se prijavite!!!

Aplikacioni formular možete preuzeti ovde. U njega je potrebno uneti osnovne lične podatke i motivaciono pismo od nekoliko rečenica i poslati ga do 6. aprila 2009. godine na bojana_ruzic@yahoo.com, a na istu e-mail adresu možete kao i do sada slati svoje želje i kritike.

Izvor:Mingl