Home [konkursi] Raspisan konkurs za NVO

Raspisan konkurs za NVO

63
0

 Predsednik Opštine Inđija Goran Ješić, raspisao je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta Opština Inđija za nevladine organizacije, udruženja građana i socijalno-humanitarne organizacije. Po rečima načelnice Opštinske uprave Inđija, Stele Milaković, pravo da učestvuju na konkursu imaju sva udruženja građana, nevladine organizacije, socio-humanitarne organizacije i udruženja sa teritorije opštine Inđija ili čije je područje delovanja opština Inđija. “Konkurs se raspisuje za projekte, koji se odnose na promociju i razvoj lokalne zajednice, zaštitu ljudskih prava, sloboda i demokratskih načela, promociju i zaštitu dečijih prava, zaštitu živote sredine i ekološke projekte, promociju međuetničkog poštovanja i saradnje, socio-humanitarne projekte i regionalno povezivanje udruženja građana i NVO”, rekla je načelnica Milaković i dodala da tražena sredstva od Opštine Inđija po pojedinačnom projektu ne mogu biti veća od 200.000,00 dinara, a ista organizacija može podneti najviše dve prijave.

Prijave na Konkurs podnose se Komisiji za dotacije nevladinim organizacijama Opštine Inđija do 05. aprila 2009. godine. Prijave se mogu podneti na šalteru 1 Prijemnog odeljenja Opštine Inđija ili mogu biti poslate poštom na adresu Opštine Inđija sa naznakom “za Komisiju za dotacije nevladinim organizacijama-ne otvaraj” Prijave se podnose na jedinstvenim obrascima Konkursa koje se mogu dobiti na šalteru 1 Prijemnog odeljenja Opštine Inđija ili na sajtu www.indjija.net.

Konkurs za dodelu sredstava Budžeta Opštine Inđija za 2009. godinu za projekte od interesa za lokalnu zajednicu možete pogledati ovde>>