Home [akcija] JOB SHADOWING 3 – Upoznajte arhitekturu “u teoriji i praksi”

JOB SHADOWING 3 – Upoznajte arhitekturu “u teoriji i praksi”

61
0

 Savski venac
Najnoviji Job shadowing program Kancelarije za mlade opštine Savski venac pruža mogućnost jednom srednjoškolcu da provede radni dan sa  prof. dr. Evom Vaništa Lazarević.  
O kome se radi?  

Eva Vaništa Lazarević je redovni profesor na Arhitektonskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, na predmetu Urbana rekonstrukcija“ i „Obnova gradova u Srbiji“. Trenutno je šef departmana za urbanizam AF. Doktorirala je 1997. godine na temu „Urbana obnova na primerima vojvođanskih gradova“. Autor je dve knjige na temu urbane obnove („Urbana rekonstrukcija“ i „Obnova gradova u novom milenijumu“) za koje je dobila nagrade Urbanističkog Salona u Nišu, 2000. i 2003. g. 2004. g. sa poslediplomskim studentima je oformila NGO Agenciju za urbanu regeneraciju sa ciljem unapređenja urbanog života Beograda.

Trenutno obavlja funkciju savetnika pri Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja. Vlasnica je biroa Atelier Eva Vaništa Lazarević i autor je više desetina enterijera, stanova, vila i poslovnih prostora u zemlji i inostranstvu. Na arhitektonskim konkursima dobija desetak nacionalnih i internacionalnih nagrada.  

Takođe, nije nebitno pomenuti da je i naša komšinica tj. stanovnik opštine Savski venac i vrlo smo ponosni na to.  

Šta sve bavljenje ovim zanimanjem može da podrazumeva saznajte iz prve ruke! Učesnik ovog programa imaće priliku da upozna jedan njen radni dan, kako u ulozi profesora tako i poslovne žene u privatnom birou.  

Za učešće konkurišete tako što ćete popuniti prijavni formular (traže se samo osnovni lični podaci i motivaciono pismo od nekoliko rečenica) i poslati ga na e – mail adresu koja se u njemu nalazi. (preuzmite ovde)

Rok za konkurisanje je 8. mart 2009.  

Želje, ideje i kritike obavezno šaljite na \n bojana_ruzic@yahoo.com Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

www.evavanistalazarevic.com

www.arh.bg.ac.yu/code/navigate.asp?Id=2265