Home [njuz] Još 10 000 ulaznica za Pepperse!

Još 10 000 ulaznica za Pepperse!

42
0

rhcp.gifMenadžment benda Red Hot Chili Peppers odobrio je novi kontigent od 10.000 ulaznica za Green Fest. S obzirom da je broj ulaznica rezervisanih preko zvaničnog Exitovog sajta i preko Ticket Line daleko veći od broja odobrenih novih ulaznica, prednost će imati oni koji su na listama čekanja. Pozivamo sve one koji nisu na listama čekanja i do sada nisu rezervisali ulaznicu za Green Fest da to što pre urade, kako bi u slučaju odustajanja ljudi sa lista čekanja ili u slučaju da bude odobren novi kontigent ulaznica bili u mogućnosti da dođu do ulaznice za Red Hot Chili Peppers. State Of Exit će nastaviti pregovore o proširenju kapaciteta Green Festa sa menadžmentom RHCP.

Više o ulaznicama za Green Fest pročitajte ovde.

Podsećamo vas na brojeve telefona na kojima možete dobiti dodatne informacije:

021 475 4 222, svakim radnim danom od 9 do 20, a vikendom od 10 do 17 sati, ukoliko ste ulaznice rezervisali preko internet adrese www.exitfest.org.

011 20 30 570, radnim danom i subotom od 9 do 20, a nedeljom od 12 do 18 sati, ukoliko ste ulaznice rezervisali preko kompanije Ticket Line.

Jedan od najvećih savremenih rok bendova Red Hot Chili Peppers nastupiće 26. juna u Inđiji na GREEN FEST festivalu koji organizuju EXIT i svetska koncertna agencija Live Nation zajedno sa pivarom Carlsberg. Biće to jedini nastup RHCP u ovom delu Evrope ove godine, a pored Srbije tokom evropske turneje nastupiće još i u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Italiji i Španiji. Prošlogodišnji album RHCP „Stadium Arcadium“ prodat je u više od šest i po miliona primeraka. Prema anketama sa prethodnih EXIT festivala, kao i prema nedavnoj anketi Kontra magazina „Na EXITu bih voleo da vidim“, Red Hot Chili Peppers je i najpopularniji i najtraženiji strani bend u Srbiji.

Na jednodnevnom GREEN FEST festivalu 26. juna nastupiće još i Kasabian, Kiril, Edo Maajka i Ritam Nereda.