Home [treninzi] SEMINAR LIDERSTVO

SEMINAR LIDERSTVO

51
0

 Agencija McCann Erickson PR nastavlja sa organizacijom seminara i u 2009. godini i u saradnji sa Londonskom školom za PR, predstavlja novu temu .
U godini, koja predstavlja izazov čitavom svetu, kada će se najbolje videti ko su istinski lideri, koji su spremni na velike korake, kada LSPR obeležava 10 godina prisustva u regionu, agencija McCann Erickson PR predstavlja vam direktora Londonske škole za odnose s javnošću, Džona Daltona i njegovo novo predavanje – LIDERSTVO.

 

Današnji poslovni svet zahteva svestrane lidere sa jasnom vizijom, koji znaju da prepoznaju potrebe tržišta, koji su spremni da uvedu nove trendove u poslovanje i čine da kompanija ostane uspešna, bez obzira na ekonomske uslove.

Seminar Liderstvo pomoći će Vam da unapredite svoje organizacione sposobnosti, da poboljšate svoj odnos sa zaposlenima i njihove međusobne odnose, da motivišete Vaš tim da zajedno radi na ostvarivanju ciljeva kompanije i da svakom pojedincu pomognete da na najbolji način ostvari sve svoje potencijale.

Ugled pojedinca i ugled kompanije usko su povezani, te ćete imati prilike da čujete i „MERENJE UGLEDA“ koje će predavati Ksenija Oletić, direktor SPEM Komunikacijske skupine u Zagrebu.

Uspeh lidera i tima na čijem je čelu najbolje se vidi kroz ugled koji kompanija ima. Danas, ugled je nešto što može presudno uticati na uspeh Vašeg poslovanja i zato je bitno da znate kako Vašu kompaniju vide oni koji u njoj rade, oni koji sa njom sarađuju i korisnici njenih usluga. Ugled koji ste uspeli da stvorite najbolje će Vam pokazati da li ste pravi lider. Predavanje „Merenje ugleda“ pomoći će Vam da savladate alate pomoću kojih svoju reputaciju možete da izmerite.

Seminar Liderstvo održaće se u subotu 7. februara 2009. godine u prostorijama agencije McCann Erickson PR. Prijave možete slati na adrese:
sanja.tomic@mccannpr.co.rs i lana.andric@mccannpr.co.yu.
Za detaljnije informacije, pozovite nas:
+381 11 2029 629 i +381 11 2029 630.

Prezumite prijavu za seminar