Home [akcija] 5 DECEMBAR, MEDJUNARODNI DAN VOLONTERA

5 DECEMBAR, MEDJUNARODNI DAN VOLONTERA

62
0

 Becej
Obaveštavamo Vas da će se u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Bečej i Omladinskog Kluba Bečej (OKB) obeležiti 05. decembar, Međunarodni dan volontera.
U petak, 05. decembra, u 15.00 časova, u Maloj Sali opštine Bečej, Predsednik Opštine Knezi Peter će primiti grupu volontera iz Bečeja koji su bili aktivni tokom 2008. godine i tom prilikom im uručiti prigodne poklone. Od 16.00 časova, grupa volontera će održati kreativnu radionicu sa učenicima ŠOSO „Bratstvo" u prostorijama Biblioteke igračaka u Glavnoj ulici br.47.

U subotu, 06. decembra, u Gradskom pozorištu Bečej će se održati volonterski sajam u trajanju od 16.00 do 02.00h.

 

Od 16.00 do 20.00 časova je planiran volonterski sajam u kojoj će učestvovati Omladinski Klub Bečej, Grupa Kosmopolite iz Gimnazije Bečej, Udruženje građana „Taura", Bečejska inicijativa građana „BIG", Volonterski Centar Vojvodine Novi Sad, Grupa PAAD Novi Bečej, Udruženje grrađana „Integra" i LPA za decu opštine Bečej.

Od 21.00 do 22.00 časova, termin je predviđen za promociju filmova „FILADENDRON" produkcije u Pozorišnom klubu,

Od 22.00 do 02.00 časova nastupa DJ Faktor X iz udruženja „Vesela subota"

 

Međunarodni dan volontera je ustanovljen 1985. godine na sednici Ujedinjenih Nacija, a ovom manifestacijom želimo da ukažemo zahvalnost mladim volonterima i aktivistima za njihov angažman i trud tokom cele godine kojim uveličavaju značaj i vrednosti volonterskog rada u našoj opštini.