Home [treninzi] UniCredit Group – Međunarodni program FAST START

UniCredit Group – Međunarodni program FAST START

48
0

 UNICREDIT GRUPA POKRENULA MEĐUNARODNI PROGRAM "FAST START"  Posebno oblikovan program namijenjen osposobljavanju budućih menadžera i ključnih zaposlenika u Grupi UniCredit. Osposobljavanje se odvija kroz rad na projektima u raznim funkcionalnim područjima Grupe UniCredit. Program traje dvije godine, u dva različita poslovna područja, u dvije zemlje.

Grupa UniCredit, jedna od vodećih bankarskih grupacija u Europi pokrenula je program Fast Start – International graduate program. Cilj programa je educirati visoko motivirane, mlade osobe s izraženim rukovodnim sposobnostima, koje su spremne razvijati uspješnu karijeru u međunarodnom okruženju, kako bi jednog dana imali mogućnost postati ključni zaposlenici Grupe UniCredit.

Za program Fast Start mogu se kandidirati mladi ljudi iz cijelog svijeta, a koji su već postigli iznimne akademske rezultate i, po mogućnosti, stekli ponešto međunarodnog profesionalnog iskustva. Kandidati moraju, uz engleski jezik, govoriti još jedan strani jezik te biti spremni barem dvije godine raditi u nekoj od europskih zemalja u kojoj je prisutna Grupa UniCredit.

Program Fast Start započet će u veljači 2009. godine i trajat će 24 mjeseca.

Kandidati, koji budu primljeni u program, mogu se odlučiti za rad u nekom od sljedećih poslovnih područja: Maloprodaja, Upravljanje imovinom, Privatno bankarstvo, Investicijsko bankarstvo, Korporativno bankarstvo, Podrška poslovanju, Financije, Upravljanje rizicima, Revizija, Upravljanje ljudskim resursom i dr.

Detaljne informacije o programu kao i o rokovima, načinu i uvjetima kandidiranja za ulazak u program možete pronaći na web stranicama Fast Start programa.

Kontakti: faststart@unicreditgroup.eu