Home [treninzi] Radionice mozaika i glume

Radionice mozaika i glume

52
0

 Fond za talentovanu decu opštine Vračar u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu od 18. do 30. avgusta organizuje radionice glume i izrade mozaika. Radionice su besplatne za polaznike, održavaju se svakog radnog dana u Mileševskoj 42, a vode ih glumica Gordana Tasić, likovni umetnik i profesor IV gimnazije Ivana Bošković u saradnji sa profesorima sa Akademije primenjenih umetnosti.

Talentovani učenici osnovnih i srednjih škola Vračara učiće o tehnici mozaika, a i sami će, uz uputstva profesora, osmisliti i napraviti prve mozaike. Radionica za glumu zasnovana je na igri uz učenje osnovnih glumačkih izraza. Po izvedenom projektu, stručni saradnik Fonda Nada Škundrić izvršiće njegovu evaluaciju.

– Ulaganjem u talentovanu decu, ulažemo u budućnost. Naš rad sa decom je jedinstveni pokušaj da se na lokalnom nivou razvije strategija otkrivanja, razvoja i praćenja talentovane dece, rekla je predsednica Fonda Verica Brančić povodom početka rada radionica.

Na sajtu www.fondzatalentevracara.org.yu mogu se videti i druge aktivnosti Fonda za talentovanu decu Vračara, a talentovani učenici i njihovi roditelji mogu dobiti dopunske informacije na adresi: ftdvracar@bozidaradzija.com.

www.fondzatalentevracara.org.yu