Home [ mjuzik ] Zvezde spremne za Refresh festival

Zvezde spremne za Refresh festival

56
0

 Poslednje pripreme za Refresh festival su u završnoj fazi i do četvrtka 7. avgusta sve će biti spremno za održavanje drugog letnjeg muzičkog festivala u Kotoru. Zvezde festivala imale su svoje zahteve, koji se najviše tiču udobnog putovanja, luksuznog smeštaja, te kvalitetnog pića i hrane.

Svi izvođači dolaze biznis klasom, nakon čega ih očekuje jasno definisan lokalni prevoz u luksuznim automobilima i profesionalnim vozačima koji govore engleski jezik. Sve vodeće zvezde festivala biće smeštene u luksuznim apartmanima hotela „Cattaro“, u čijem će restoranu imati priliku da isprobaju gastronomsku ponudu originalne bokeške kuhinje uz neka od prestižnih vina koje ovaj restoran poseduje na svojoj karti.

Hotel je posebnim hodnikom povezan direktno sa bekstejdžom „Maximusa“, a zahtjevi za boravak u bekstejdžu podrazumijevaju klimu, mini-bar, ogledala i luksuzni namještaj, što „noćni biser Jadrana“ svakako već posjeduje. Iako se radi o premijernoj svjetskoj DJ selekciji i najvećim imenima regionalne scene, zahtjevi zvijezda su krajnje korektni, pa čak i skromni.

Hernan Cattaneo ne konzumira alkoholna pića, a pored voća i njeguške zakuske u bekstejdžu, tokom nastupa pije vodu, sokove i eventualno energetsko piće. Dave Clarke takođe voli da ima voće u bekstejdžu, ali i „Grey Goose“ vodku ili pivo, isto baš kao što traže Sharam i Sultan. Prvo veče, Nic Fanciulli i Sandy Rivera nemaju posebne želje kada je piće u pitanju, ali od hrane žele da probaju crnogorske specijalitete, a biće im svakako ponuđeni njeguški pršut, brancin ili mušulje na buzaru.

Ujedno, ono što je većini zajedničko je želja da probaju lokalno piće, ovaj put vrhunsku crnogorsku lozovaču „Krunu“ sa plantaža „13. jul“. Budući da se zviezde iz regiona u Crnoj Gori osjećaju kao kod kuće, posebne zahtjeve nisu ni slali jer dobro poznaju crnogorska pića i hranu.

Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala, održaće se ove godine od 7. do 10. avgusta u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smeštenom u zidinama Starog grada. Tokom četiri festivalska dana, kao glavne zvezde festivala u diskoteci „Maximus“ će nastupiti svetske DJ zvezde Sandy Rivera, Nic Fanciulli, Hernan Cattaneo, Dave Clarke, Sharam (Deep Dish) i Sultan, kao i popularni reperi Marčelo, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i Edo Maajka. Iznad diskoteke Maximus, na Terasi Citadella, nastupiće Van Gogh, Massimo Savić, Boban i Marko Marković orkestar i Cubismo.

U pretprodaji se mogu kupiti četvorodnevne ulaznice u svim filijalama Prve Banke Crne Gore i to u tri različite verzije: Full za sve tri bine tokom sva četiri dana, po cijeni od 50 eura, DJ+HipHop za DJ i Hip Hop bine za sva četiri dana, po ceni od 40 eura i Live za Terasu Citadela tokom sva četiri dana po cena od 22 eura.

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe samo na ulazu tokom trajanja Refresh festivala, kada će jednodnevna Full ulaznica za sve tri bine koštati 15 eura, jednodnevna za DJ i HipHop binu 12 eura, a jedna noć na Terasi Citadella koštaće 8 eura.

Izvor:kontra