Home [ mjuzik ] Mitch Valiant menja Jaggera?

Mitch Valiant menja Jaggera?

72
0

mitchvFrontmen (nekada kultnog) benda Vatreni Poljubac Milić Vukašinović i samoprozvani doktor za rokenrol ubeđen je da će zameniti Micka Jaggera na svetskoj sceni.
Vukašinović kaže da će 14. jula, pod pseudonimom Mitch Valiant, u pratnji Sanina Karića na basu i Dejana Nikolića za bubnjevima, nastupiti kao predgrupa Stonesima na beogradskom Hipodromu.
"Mitch Valinat je moje ime za svetsku muzičku scenu. Beogradski koncert Rolling Stonesa biće odlična prilika da pokažem pojedincima kako Mića osvaja svet. Videćete kako će Mitcha zameniti Jaggera na svetskoj sceni", kaže Vukašinović u intervjuu za banjalučke Nezavisne novine.
Vukašinović mašta o kantri muzici u svetskim okvirima i ubeđen je da biti uspešan na tom polju.
"Moja originalna kantri muzika je vrlo realna. Znam da ću postići veliki uspeh. To su moja očekivanja. Razvaliću Sjedinjene američke države, jer je to njihova narodna muzika. Ali, otom-potom. Prvo što trebam da uradim jeste da ostvarim uspeh s rokenrolom. Kantri muzika se može izvoditi u sedamdesetoj godini, a rokenrol zbog imidža, ipak, ne može", kaže Vukašinović.
Najavljuje i svoj autobografski roman o formiranju sarajevske rokenrol škole, na kojem intenzivno radi.
"Zvaće se Sve prolazi, samo se ja mijenjam. Ko pročita moj roman saznaće kako se tačno formirala sarajevska rokenrol škola. Biće detaljno objašnjeno zašto je Sarajevo bilo dominantno u muzici u bivšoj Jugi, te kako funkcioniše podvojena ličnost u vihoru razvrata i bluda", navodi Vukašinović.