Home [ volontiranje ] Letnja škola Nedelja socijaldemokratije 2008.

Letnja škola Nedelja socijaldemokratije 2008.

63
0

 „Nedelja socijaldemokratije 2008" je internacionalni letnji kamp koji se organizuje već treću godinu za redom. Ovogodišnja “Nedelja socijaldemokratije” će se održati od 11. do 18. jula, u kampu , u prelepom okruženju, na najlepšem jezeru u Vojvodini – Paliću. “Nedelja socijaldemokratije” je zamišljena kao sedmodnevna letnja škola, koja će okupiti više od 60 učesnika/ca iz podmladaka socijaldemokratskih političkih stranaka (DS, LSV i SDU)

omladinskih i studentskih organizacija, mladih iz sindikata i aktivista/aktivistkinja iz zemalja bivše Jugoslavije. Teme zastupljene na ovoj školi omogućiće mladima da steknu nova znanja i veštine, razmene mišljenja i iskustava iz svojih zemalja i naravno dobro se zabave. Po završetku letnje škole će svi učesnici dobiti sertifikate o pohađanju.

 

Teme i predavači

 

Odabrani predavači biće priznati eksperti, istraživači i analitičari društvenih i političkih dešavanja iz zemlje i regiona. Teme koje će biti zastupljene su:

·        Evropske integracije – socijalna Evropa kao cilj

·        Ideologija

·        Veštine političke komunikacije

·        Timski rad

·        Pregovaranje

·        Upravljanje kampanjama

 

Predavanja su zamišljena kao serija debata i paralelnih radionica o različitim temama koje su ključne za napredak zemalja i društava Zapadnog Balkana i njihovu integraciju u Evropsku Uniju:

Prijava

Ukoliko ste mladi (do 27 godina) željni novih znanja, druženja i otvorenog ste duha, uzmite učešća u najboljem ovogodišnjem letnjem programu u Srbiji. Prijavite se na sajtu: www.nedeljasocijaldemokratije.com. Prijave traju  do 27. juna. Više informacija na telefon 0640763398