Home [stipendije] Stipendirana obuka potencijalnih rukovodioca Sektora za poslovanje sa stanovništvom

Stipendirana obuka potencijalnih rukovodioca Sektora za poslovanje sa stanovništvom

54
0

 UniCredit MBA je nastao iz saradnje Univerziteta u Bolonji – Alma Graduate School i Sektora za poslovanje sa stanovništvom UniCredit Grupe. Ove dve organizacije su udružile svoje snage kako bi uspele da postignu zajednički cilj koji podrazumeva obuku potencijalnih rukovodioca Sektora za poslovanje sa stanovništvom (Retail Sektor) u bankarstvu.

Potrebno je da se svi kandidati zainteresovani za UniCredit MBA prijave za učešće u ovom Programu, koji će trajati 12 meseci, do 15. juna 2009. godine, a sam početak Programa je zakazan za oktobar 2008. godine.

Najbolji kandidati će imati priliku da rade, rame uz rame, sa profesorima Alma Graduate School i stručnjacima UniCredit Grupe, kao i da budu obučavani u jednoj od 23 zemalja u kojima je UniCredit Grupa prisutna.

Idealni kandidati:
• mladi ljudi, od 25 do 32 godina, zainteresovani da nauče više o načinu poslovanja Retail Sektora u bankarskim i ostalim institucijama koje pružaju finansijske usluge
• fakultetska diploma
• 3-5 godina radnog iskustva u velikim poslovnim sistemima
• odlično znanje engleskog jezika

Pre prijema na MBA Program, kandidati će polagati prijemni ispit, koji će se sastojati od pismenog testa i razgovora sa profesorima sa Fakulteta i predstavnicima UniCredit Grupe.

Godišnja školarina za ovaj MBA Program iznosi 25.000 evra, a UniCredit će najbolje kandidate nagraditi sa:
• pet stipendija koje pokrivaju celokupni trošak MBA Programa,
• pet stipendija u iznosu od 20.000 evra, kao i
• deset stipendija u iznosu od 15.000 evra.

Zahvaljujući saradnji između Alma Graduate School i UniCredit-a, studenti će takođe biti u mogućnosti da podnesu zahtev za povoljnije kredite u iznosu do 35.000 evra.

UniCredit MBA Admission Office
Tel. +39 051 2090122
Fax. +39 051 2090112

 unicreditmba@almaweb.unibo.it

 http://www.almaweb.unibo.it/eng/home_unicreditmba.html