Home [treninzi] Međunarodna letnja akademija (Bez)granični identiteti

Međunarodna letnja akademija (Bez)granični identiteti

29
0

 U okviru projekta SERBIE MOBILE_Između dva stajališta u Beogradu će se u periodu 25-31. avgust 2008. održati međunarodna letnja akademija (Bez)granični identiteti. Akademiju organizuje neprofitna organizacija Kulturklammer-centar za kulturne interakcije uz podršku Ministarstva za dijasporu Republike Srbije i ERSTE Bank a.d. Novi Sad.

Akademija će okupiti mlade profesionalce u oblastima društvenih nauka, marketinga i ekonomije iz zemlje i inostranstva, koji su imali/imaju mogućnost da se upoznaju s načinom percepcije Srbije u inostranstvu i koji mogu značajno doprineti njenoj afirmaciji na međunarodnom nivou, kao i približavanju njenog savremenog identiteta nastajućem evropskom identitetu.

Konkurs za učešće na akademiji će trajati do 30. maja 2008. Pozvani su da se prijave svi koji smatraju da svojom motivisanošću, stručnošću i kreativnošću mogu doprineti traganju Srbije za kvalitetnim načinima predstavljanja i komuniciranja svog/svojih identiteta i nastojanjima da identifikuje mogućnosti za uključivanje u svoju promociju svih onih koje za njenu kulturu vezuje osećaj poštovanja i pripadnosti.

http://znanje.infostud.com/konferencije/Medunarodna_letnja_akademija_Bezgranicni_identiteti/183