Home [konkursi] Foto konkurs pokreta Evropa nema alternativu (krajnji rok 30.04.08)

Foto konkurs pokreta Evropa nema alternativu (krajnji rok 30.04.08)

46
0

 Pokret Evropa nema alternativu raspisuje konkurs za najbolje fotografije na temu Evropa mojim očima. Nagrađene fotografije biće okačene na web stranici pokreta i prikazane na izložbi pokreta Evropa nema alternativu 9. maja, na Dan Evrope, u Beogradu, kao i u još nekoliko gradova Evrope. Prijavu i više informacija možete naći na www.euserbia.rs .

Fotografije, uz prijavu, slati na: fotokonkursena@gmail.com do 30. aprila 2008.

Propozicije konkursa:

  1. Pravo učešća na konkursu imaju svi državljani/ke Republike Srbije uzrasta od 18 do 30 godina.
  2. Fotografije mogu biti izrađene u crno beloj ili kolor tehnici. Svaki autor/ka može dostaviti maksimalno 4 rada.
  3. Fotografije se šalju u elektronskom formatu (min. A4 format u rezoluciji 300dpi) zajedno sa prijavom. Ime fajla u kome se šalje fotografija mora sadržati ime i prezime autora i redni broj koji odgovara nazivu fotografije u prijavi.

 

Ostale napomene:

Odluka žirija je konačna i neopoziva. Rezultati žiriranja će biti objavljeni na internet stranici pokreta „Evropa nema alternativu“, a nagrađeni autori/ke će biti lično obavešteni. Žiri će se odlučiti za deset fotografija.

Organizator može koristiti izložene radove za reprodukciju u štampi bez plaćanja autorskog honorara. Sa prispelim radovima će se postupati pažljivo, ali organizatori ne snose odgovornost za gubitak ili oštećenje radova prilikom transporta.