Home [zabavnik] Osvojite besplatan razvod

Osvojite besplatan razvod

36
0

 Australijski časopis raspisao je konkurs na kome pobednik kao nagradu dobija besplatan razvod.
Časopis će pomoći jednom propalom mužu da se bez troškova pretvori u poželjnog samca. Magazin "Zoo Weekly" nudi pobedniku takmičenja paket vredan 10 hiljada dolara u koji su uključeni troškovi usluga advokata, troškovi suda, kao i zabava s pin-up devojkama nakon razvoda.

To nije sve – tu je i čistačica koja će dva meseca nakon razvoda uređivati pobednikov stan, zatim plazma TV, Playstation3 i godišnja preplata na na časopis “Zoo Weekly”.

„Želimo da pomognemo jednom muškarcu da ponovo stane na noge i da mu omogućimo da upozna što više devojaka. Kada brak propadne to je zaista tužno, međutim, još je tužnije kada ste prinuđeni da delite stan sa osobom koja vas je prevarila ili vas više ne voli“, izjavio je urednik časopisa Pol Meril.

Predstavnici magazina izjavili su da konkurs nije poziv muškarcima da ostave svoje žene, jer niko pri zdravoj pameti ne bi ostavio osobu koju voli i sa kojom je u srećnom braku.

Ponuda besplatnog razvoda usledila je nakon prethodnog takmičenja kada je magazin nudio povećanje grudi za devojku jednog od srećnih čitalaca.

Izvor:B92