Home [treninzi] Seminar o franšizingu kao put ka uspehu

Seminar o franšizingu kao put ka uspehu

39
0

 U cilju edukacije poslovne javnosti i svih zainteresovanih za franšizno poslovanje, Centar za franšizing će u saradnji sa Privrednim i Regionalnim privrednim komorama, od aprila do jula, organizovati nastavak prve serije seminara od osam radionica o franšiznom poslovanju, pod nazivom „Franšizing – Vaš siguran put ka uspehu". Seminari su namenjeni svima koji žele da saznaju više o ovom vidu poslovanja. Stručni predavači upoznaće učesnike sa svim aspektima franšize, u cilju prepoznavanja takvog načina poslovanja kao jednog od glavnih ključeva za uspeh u preduzetništvu, prezentovaće na koji način ostvariti i kupiti franšizu u Srbiji.

Učešće na seminarima je besplatno, a seminari će se održati u regionalnim privrednim komorama Požarevac, Valjevo, Kragujevac, Leskovac, Užice i Niš, kao i u Privrednoj komori Vojvodine u Novom Sadu i Privrednoj komori Republike Srpske u Banjaluci.

Informacije o terminima održavanja seminara mogu se dobiti u Centru za franšizing pri Privrednoj komori Srbije ili preko veb-sajta: www.pks.co.yu/fransizing.