Home [treninzi] Dj Akademija 2008. Hrvatska

Dj Akademija 2008. Hrvatska

39
0

 Radio Deejay već četvrtu godinu za redom organizira nastavu i upise u prvu hrvatsku školu za dj-e, Dj Akademiju. Nastava počinje 29. ožujka u Zagrebu. Prijave, upisi i info vrše se svakoga petka od 13 do 17 sati u Importanne centru u Zagrebu, gdje je postavljen dj pult i oprema za sve zainteresirane.

Prijave se mogu vršiti i na www.deejay.hr.

U dosadašnje 4 generacije upisalo se više od 200 polaznika. Akademiju podržavaju Hrvatska glazbena unija te brojni sponzori. Svaki polaznik, osim mogućnošću prisustvovanja nastavi, mixanju na profesionalnoj opremi i kontaktu sa predavačima dobiva i multimedijalni cd, majicu, DVD prijašnjih generacija, cd kompilaciju itd. Polaznici imaju na raspolaganju veliku medijsku podršku jer iza Akademije stoji Radio Deejay i nedavno pokrenuta prva domaća internetska televizija Deejay tv te izdavačka kuća u sklopu koje mogu promovirati svoju glazbenu produkciju putem CD kompilacija. Akademija je zamišljena kao edukacija i upućivanje u glazbu svih koje interesira takav vid komunikacije u današnjoj tehnološkoj civilizaciji.

Krovna glazbena institucija, Hrvatska glazbena unija, daje strukovno pokroviteljstvo Akademiji što je od velike važnosti za napredak cijelog projekta. Po završetku Akademije svi polaznici s dobivenom diplomom mogu se učlaniti u HGU, kao pridruženi članovi, do ispunjavanja uvjeta za redovno članstvo.

Predavači u Zagrebu:

Igor Grgić (DJ Toxic)

Matija Lovrec (HRT)

Josip Ćurković (DJ Jay-c, Otvoreni radio, Spacetime)

Ivan Pavlinić (DJ Hot J, DJ time – Radio Martin)

Damir Ludvig (Astralis, Versus)

Goran Vlajić – Go Cut (Astralis, Versus)

Siniša Kovačić (HRT)

DJ Oli Dobolli

DJ Chill