Home [konkursi] Besplatno ZPU putovanje u Budimpeštu

Besplatno ZPU putovanje u Budimpeštu

46
0

 Zdravstveno potporno udruženje studenata Beograda (ZPU) ovog proleća organizuje besplatan vikend u Budimpešti za 50 studenata slabog materijalnog stanja. Cilj ove akcije je da se pomogne studentima koji nisu u mogućnosti da sebi priušte putovanje u inostranstvo, a svakako to zaslužuju rezultatima postignutim na studijama.
Putovanje se dobija putem konkursa i biće realizovano 13. aprila.

 

Studentima je obezbeđen prevoz, dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice koji se nalazi u širem centru grada i obilazak najvažnijih znamenitosti Budimpešte u pratnji stučnog vodiča. Studenti će imati priliku da obiđu Trg heroja, Vajda Hunjadi dvorac, Operu, Citadelu, katedralu Matije Korvina, Ribarske kule, Parlament, Vaci ulicu, crkvu Svetog Đorđa kao i grad Sent Andreju.

Konkurs je otvoren od 19. i traje do 30. marta. Studenti prilažu prijavu na konkurs, fotokopiju indeksa i uverenja o redovnom studiranju, ostvarenom proseku i materijalnim primanjima po članu domaćinstva. Po zatvaranju konkursa komisija Udruženja izvršiće bodovanje i rangiranje prijavljenih studenata, nakon čega će biti poznata imena 50 dobitnika putovanja.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Udruženja u Balkanskoj 4/I svakim radnim danom od 9-15 časova, na broj telefona 011/2688-994 i na Internet prezentaciji Udruženja www.zpubeograd.com.

Rok za konkurisanje : 30.03.2007.

www.zpubeograd.com