Home [ mjuzik ] Madonna objavila ime novog albuma

Madonna objavila ime novog albuma

41
0

 Madonna je objavila da će se njen novi studijski album zvati 'Licorice' i da će biti objavljen u aprilu 2008. godine. Ovo će biti poslednji album koji će Madonna objaviti za Warner budući da je nedavno potpisala novi ugovor sa koncertnom agencijom Live Nation.

Warner Music ipak i dalje zadržava prava na bogat katalog pesama i izdanja pevačice koje je snimila u proteklih 25 godina tj. od 1982. godine kada je potpisala svoj prvi ugovor.

Ugovor sa Live Nation je potpisan na deset godina što je period za koji će Madonna dobiti 120 miliona dolara i udeo u deonicama kompanije. To znači da će Artist Nation, deo Live Nation, preuzeti odgovornost za karijeru i poslove pop kraljice, uključujući objavljivanje novih izdanja, turneje i prateću robu za koju se vezuje Madonino ime.
Predpostavlja se da će abum više biti okrenut plesnoj muzici i hip hop uticajima budući da je na novom albumu sarađivala sa Kanye West-om, Justin Timberlake-om i Pharrell Williams-om. Poslednji albumu, 'Confessions On A Dancefloor', Madonna je objavila 2005. godine.