Home [konkursi] Konkurs za nove članove tima – ISWiB

Konkurs za nove članove tima – ISWiB

50
0

 Studentsko-omladinska organizacija Svetski omladinski talas – Srbija (World Youth Wave – Serbia) iz Beograda, započela je organizaciju treće studentske konferencije International Student Week in Belgrade – ISWiB 2008, koja će se održati od 3. do 10. jula sledeće godine.

Na ovoj međunarodnoj konferenciji, očekuje se prisustvo više od 200 mladih iz čitave Evrope – studenata učesnika, predstavnika partnerskih organizacija i volontera. Više informacija o ovogodišnjoj konferenciji možete naći na www.iswib.org.

ISWiB tim i World Youth Wave – Serbia pozivaju sve zainteresovane da se aktivno uključe u organizaciju ISWiBa 2008. Organizacionom timu ISWiBa su potrebni saradnici u sledećim sektorima:
Organizacija edukativnog programa konferencije (radionice, predavanja, panel diskusije)
Organizacija kulturnog, zabavnog i turističko-rekreativnog programa konferencije (zavnične ceremonije, žurke, sportski dan, razgledanje grada)
PR i marketinške aktivnosti
Kreativni tim
Logistika

Vaš CV možete poslati na: office@iswib.org. U mejlu navedite oblast(i) za koju(e) ste najviše zainteresovani. Prethodne kvalifikacije nisu od presudnog značaja a dosadašnja aktivnost u studentskim/omladinskim/nevladinim organizacijama je prednost. Konkurs je stalno otvoren.

Iskoristite priliku da učestvujete u organizaciji najvećeg studentskog festivala u ovom delu Evrope!

Dajte svoj lični doprinos otvaranju Srbije i kreiranju bolje slike koju šaljemo svetu, budite deo tima i naučite strateško planiranje u praksi, steknite nova poznanstva, govorite razne jezike, razmenite iskustva sa kolegama iz čitave Evrope, obrazujte se, uživajte na žurkama, učestvujte na sportskim dešavanjima – budite tu da predstavite svoju zemlju u najboljem svetlu!