Home [akcija] Sajam australijskog i kanadskog obrazovanja Future Fair – Beograd, 23.10.2022

Sajam australijskog i kanadskog obrazovanja Future Fair – Beograd, 23.10.2022

93
0

Tradicionalni sajam obrazovanja “Future Fair” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Beogradu 23.10.2022.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj australijskih i kanadskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Torontu, Melburnu, Vankuveru, Pertu i ostalim gradovima, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja kao što su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i drugi.

Imaćete priliku da saznate sve o opcijama studiranja, od osnovnih,master i doktorskih studija do stručnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak, dok ste u fazi privikavanja na okruženje i pripremi za dalji nastavak studija.

Na ovom sajmu posetioci će moći i da se informišu o uslovima studiranja u Australiji i Kanadi, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i Kanadi i razgovaraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da saznaju sve o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, čine Australiju i Kanadu veoma privlačnim destinacijama za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Registrujte se na linku!