Home [akcija] Zum kafica – Startujte pametno – izazovi na početku studiranja 

Zum kafica – Startujte pametno – izazovi na početku studiranja 

144
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizovaće u nedelju, 9. oktobra 2022. godine u 13 časova onlajn druženje sa studentima – “Zum kaficu” posvećenu temi izazova na početku studiranja. 

Studenti prve godine koji izdvoje vreme za ovu nedeljnu zum kaficu imaće prilike da od psihologa Centra Milene Rajčević čuju savete i iskustva o tome zašto je svaki početak težak, kako prilagoditi metode učenja obimnijem gradivu, kako se uklopiti u novu sredinu, kako efektno organizovati obaveze, šta činiti u momentima treme i anksioznosti, kako i gde potražiti podršku u ovim izazovnim momentima.  

Prijavite se do 9.10. u 10 časova putem linka https://forms.office.com/r/82U6zxV8Px   

Milena Rajčević je koordinatorka programa karijerne edukacije u Univerzitetskom centru za razvoj karijere i savetovanje studenata, psiholog i geštalt psihoterapeut sa preko deset godina radnog iskustva u oblasti psihološkog savetovanja i psihoterapije. 

Zum kafica – 45 minuta sa…” predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja, koji je osmišljen i započet tokom aprila 2020. kako bi ove usluge Centra bile dostupne studentima i tokom perioda pandemije. Druženje se organizuje putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi učesnici bili što motivisaniji da uzmu aktivno učešće u diskusiji.