Home [akcija] AКUD ,,Mika Mitrović Jarac” audicija

AКUD ,,Mika Mitrović Jarac” audicija

187
0

Povodom 75 godina postojanja akademskog kulturno-umetničkog društva Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ,,Mika Mitrović Jarac” organizuje se audicija za nove članove, nove igrače i igrače sa iskustvom. Svojim dugogodišnjim prisustvom u svetu folklora ,,Jarac” je primer društva koje okuplja ambiciozne mlade ljude kako bi zajedno radili na očuvanju kulturnog nasleđa naše zemlje.


AКUD je do sada učestvovao na nebrojeno puno fesivala u inostranstvu kako bi predstavio Srbiju u najboljem svetlu. Sa nekih takmičarskih festivala dobio je priznanja, a jedno od najznačajnih je prvo mestu za najbolju koreografiju na takmičenju u Bujukčekmečeu u Turskoj 2008. godine. Ove godine AКUD ,,Mika Mitrović Jarac” je učestvovao na festivalu u Nemačkoj gde se takođe pokazao u najlepšem svetlu i još jednom pokazao da su srpski studenti odlika dobrog vaspitanja, poštovanja tradicije, želje za povezivanjem i učenjem o novim kulturama, kao i sklapanju novih prijateljstva, a posebna zahvalnica Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i AКUD-u to i dokazuje.


Tokom svog postojanja, ,,Jarac” je bio i ostao deo studiranja mnogih stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, i drugih profesija. Ova jubilarna 75. godina je odlična prilika da AКUD još jednom otvori svoja vrata mladim ljudima u Beogradu. Prijave su već uveliko otvorene. AКUD očekuje, po dosadašnjim prijavama, jednu od najvećih audicija u poslednjih par godina. Budite deo drugačijeg scenskog i igračkog programa, prijave su otvorene do 15. septembra.


Više informacija možete dobiti na e-mail adresi office@mmj.org.rs ili na instagram profilu akudmikamitrovicjarac.