Home [ volontiranje ] Otvorene prijave za edukativni program ,,CSR PRAKSA”

Otvorene prijave za edukativni program ,,CSR PRAKSA”

139
0

Želiš da naučiš više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i održivom biznisu? Smatraš da savremeni način poslovanja treba da bude više svestan uticaja koji ostvaruje na društvo i planetu i da je koncept održivog razvoja važan. Ovo je prilika da iz prve ruke čuješ iskustva vrhunskih stručnjaka na ove teme, a istovremeno stekneš i praktično iskustvo!

Pozivamo te da učestvuješ u CSR praksi, programu Foruma za društveno odgovorno poslovanje za mlade, koji već treću godinu zaredom organizuje edukacije mladh na ove teme.

Program CSR se sastoji iz edukativnog i praktičnog dela, koji ti pomažu da stečeno znanje primeniš na konkretne zadatke. Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih studija, studentima master studija, kao i mladim diplomcima koji su u potrazi za prvim radnim iskustvom.


Predavači na program su eksperti iz kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje.

Kako program funkcioniše?

Ukoliko budeš izabran kao jedan od 20 učesnika, dobićeš priliku da, u prvom delu programa, u toku mesec dana, budeš deo jedinstvenog edukativnog programa kojim stičeš teorijska i praktična znanja. Pružiće ti se prilika da slušaš predavanja i prisustvuješ radionicama eksperata i praktičara, odnosno, predstavnika kompanija članica Foruma.

Budi slobodan da postavljaš pitanja, istražuješ i smišljaš nove načine rešavanja problema jer te na kraju čeka projektni zadatak i prilika da predstaviš svoja razmišljanja na izabranu temu.

Ukoliko uspešno završiš edukativni deo, dobijaš i sertifikat o učešću!

Šta dalje?

Najbolji kandidati dobiće priliku da steknu praktično iskustvo kroz uključivanje u aktuelni projekte Foruma za odgovorno poslovanje i/ili kompanija koje žele da učestvuju u programu. Kandidati će biti izabrani nakon uspešno završenog edukativnog dela, na osnovu završnog zadatka, motivacije i interesovanja.

Ukoliko budeš deo drugog dela programa dobićeš priliku da:

  • Stekneš praktično iskustvo radeći na projektima, uz simboličnu novčanu nadoknadu;
  • Posvetiš se ličnom i profesionalnom razvoju uz dodeljenog mentora iz poslovnog sektora, sa kojim ćeš održavati kontakt i sastajati se jednom mesečno;
  • Komuniciraš i sarađuješ sa vodećim kompanijama, domaćim organizacijama i institucijama, kao i međunarodnim organizacijama;

Nakon uspešno realizovane prakse, dobićeš potvrdu.

Kako da se prijaviš?

Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i voleo/la bi da stekneš nova znanja i iskustva, očekujemo tvoju prijavu.

Prijavi se do 19. septembra putem >>>LINKA<<< >

Za prijavu će biti potrebno da odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, da priložiš svoj CV i motivaciono pismo.

Ukoliko imaš dodatna pitanja, molimo te da nam pišeš na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Za više informacija, poseti naš sajt: www.odgovornoposlovanje.rs