Home [treninzi] Otvoren poziv za radionice Design Thinkinga

Otvoren poziv za radionice Design Thinkinga

153
0

Smart kolektiv organizuje besplatnu dvodnevnu radionicu za mlade pod nazivom Dizajn za bolje društvo koja će se održati 28. i 29. jula u Beogradu. Radionica je namenjena  mladima koji imaju ideju i žele da aktivno doprinesu svojoj društvenoj sredini. Radionica ima za cilj da obuči polaznice i polaznike da koriste kreativnu metodu za rešavanje problema – Design Thinking (DT) koja u centar odlučivanja stavlja ljude i njihove potrebe. Ova metoda se pokazala izuzetno korisnom za sve one koji žele da se bave rešavanjem problema u zajednici, jer daje mogućnost razvoja novih ili unapređenja postojećih usluga i aktivnosti, boljim odgovaranjem na potrebe zajednice i krajnjih korisnika.

Radionica se održava u prostorijama Smart Kolektiva (Svetozara Markovića 42). Za učesnice i učesnike koji žive van Beograda, biće pokriven deo putnih troškova i smeštaja. U prilogu vam šaljemo više informacija, uslove prijavljivanja, kao i agendu radionice.

Ovom prilikom vas molim da ovaj poziv objavite na svom sajtu i prosledite putem svoje mailing liste, newslettera kao i da ovu  priliku oglasite putem društvenih mreža.

Prijavljivanje je otvoreno do 18. jula putem linka:
https://forms.gle/6Y88cx6hiTxcotXa6