Home [akcija] Portal Studentske razmene

Portal Studentske razmene

165
0

Događajem pod nazivom “Spremi se za Studentske razmene” započeo rad portala posvećenog upravo ovoj vrsti mobilnosti mladih i studenata.

Portal studentskerazmene.rs je zamišljen kao jedinstveno mesto na kojem možete da saznate sve što vas zanima o različitim programima mobilnosti, doživite iskustva ljudi koji su u programima učestvovali , ali i podelite svoje iskustvo sa drugima ako ste i sami učestvovali u nekom od programa.

Mladi i studenti će imati priliku da se adekvatno informišu o različitim programima mobilnosti i u skladu sa svojim interesovanjima preuzmu prvi korak kako bi ucestvovali u neko od njih.

Sastavni deo portala je i blog kroz koji će studenti na osnovu svog prethilonog iskustva obrađivati različite teme važne za one koji planiraju ili koju su trenutno na studentskoj razmeni.

“Do sada su se mladi i studenti suočavali sa problemom pronalaženja adekvatnih informacija kada su programi mobilnosti u pitanju. Ovim portalom želeli smo da sve programe okupimo na jednom mestu kako bi na osnovu svojih interesovanja donesu pravi odluku prilikom izbora programa.”, istakao je koordinator projekta Oleg Slatina.

Portal je razvijen kroz partnerstvo WBAA i Erazmus studentske mreže Srbije, a podržan je od strane Evropske unije.