Home [akcija] Besplatan joga čas i piknik na otvorenom u parku Ušče

Besplatan joga čas i piknik na otvorenom u parku Ušče

99
0

Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. u nedelju, 22. maja u 12 časova organizuju besplatan joga čas i piknik na otvorenom u parku Ušće, blizu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu.

Ovo je drugi u nizu besplatnih događaja koje ovaj klub organizuje sa ciljemmotivacije žena da se bave fizičkom aktivnošću.

Partner projekta Surya yoga studio će sa svojom instruktorkom održati čas joge, a nakon treninga i meditacije druženje će se nastaviti na pikniku u prirodi uz opuštanje i druženje.

Ovaj čas joge je namenjen svima ali će posebno biti prilagođen ženama početnicama koje nikad nisu vežbale jogu (vinyasa joga).

Besplatan čas joge je idealna prilika da se upoznate sa ovom divnom aktivnošću i otkrijete koliko zapravo pokret, pored svih benefita koje ima za zdravlje, može da bude i zabavan. Za potrebe treninga biće obezbeđene prostirke, osveženje i muzika, na vama je samo da dođete i povedite drugaricu, baku, mamu, ljubimca kako bismo uz trening i piknik zajedno proveli idealno nedeljno popodne u prirodi i zaokružili nedelju jednim sjajnim okupljanjem na otvorenom –  poručuju organizatori.

Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene. Misija projekta Želim.Hoću.Mogu. je da se da podrška ženama da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte.

Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com fukncioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.

Trenutno je aktivna nagradna igra “Pokaži da možeš” namenja svim ženama koje treniraju i koje su svojim pričama inspiracija drugim ženama. Da biste učestvovali u ovoj aktivaciji potrebno je da napišete zašto ste počele da trenirate i kako ste uspele da se motivišete i sačekate da žiri izabere najinspirativnije priče. Ponosni pokrovitelj projekta je Bioderma.

Više na: https://zelimhocumogu.com/pokazi-da-mozes/