Home [akcija] Prijavi se za trening “SkillUp”!

Prijavi se za trening “SkillUp”!

79
0

Prijave za trening “SkillUp” su otvorene! Trening se sastoji od četiri dvočasovne onlajn radionice. Prva će se fokusirati na iskustvo u apliciranju za Erasmus Mundus stipendije, druga na pisanje biografije i motivacionog pisma, treća na pisanje projekata, a četvrta na preduzetništvo. Radionice će se održati na srpskom jeziku, 12, 13, 16. i 17. maja 2022, od 18 do 20h. Prijave traju do popune mesta, a najkasnije do 8. maja, 23:59.

Trening “SkillUp” je jedinstveni onlajn mentorski program koji potencijalnim Erazmus+ kandidatima i trenutnim Erazmus+ studentima pruža priliku da uče od iskusnih bivših studenata i članova WBAA zajednice. Mentori će u okviru treninga sa studentima raditi na razvoju veština pisanja projekata i angažovanjima u istim, na boljoj prezentaciji rada učesnika, a osvrnuće se i na negovanje preduzetničkog duha među mladima. Kroz ovaj program i četiri predviđene radionice, učesnici će imati priliku da se povežu sa tri stručnjaka, lidera iz različitih profesija. Oni će pomoći polaznicima da unaprede praktične veštine i znanja, sa ciljem da povećaju svoje šanse za učešće u bilo kom od Erazmus+ programa mobilnosti ili će pomoći učesnicima u njihovom trenutnom boravku na nekom od univerziteta u inostranstvu.

Ako ste mlada osoba iz Srbije, BiH, Hrvatske ili Crne Gore, a želeli biste da poboljšate svoje veštine i radite na sopstvenom razvoju, prijavite se za ovu onlajn obuku! Obuka će se održavati na srpskom jeziku i mogu se prijaviti svi koji razumeju jezik.

Trening će voditi visoko kvalifikovani profesionalni treneri sa dokazanim iskustvom u obrazovnim projektima i onlajn obrazovanju.

Postupak prijave: Prijavu možete izvršiti popunjavanjem ovog jednostavnog upitnika. Maksimalan broj učesnika je 20.

Rok za prijavu: do popune mesta, a najkasnije 8. maj, 23:59.

Datumi radionica: 12, 13, 16. i 17. maj 2022, od 18 do 20h

Pratite WBAA društvene mreže i veb stranicu za više informacija.

Koordinator projekta: Nebojša Ratković, +381693438220, nebojsaratkovic@gmail.com