Home [ volontiranje ] ŠIRIMO BOŠ IKT TIM: PRAKTIKANTSKE POZICIJE

ŠIRIMO BOŠ IKT TIM: PRAKTIKANTSKE POZICIJE

176
0

Beogradska otvorena škola (BOŠ) širi profesionalni tim i raspisuje konkurse za praktikantske pozicije u oblasti IT infrastrukture i grafičkog dizajna, a više informacija o opisu zaduženja, neophodnim kompetencijama, procesu selekcije kao i prijavi pronađite na linkovima ka konkursnim pozivima ispod:

  • Praktikant/kinja u okviru oblasti administracije IT infrastrukture – OVDE;
  • Praktikant/kinja u okviru oblasti grafičkog dizajna – OVDE.

BOŠ je neprofitna, obrazovna organizacija građanskog društva osnovana 1993. godine. Beogradska otvorena škola osnažuje ljudske resurse, unapređuje javne politike i jača kapacitete civilnog, javnog i poslovnog sektora u cilju izgradnje boljeg društva zasnovanog na znanju, odgovornosti i javnom interesu.

Odabrani kandidati/kinje biće primljeni/e na tri meseca plaćenog probnog rada uz mogućnost angažovanja na duži period. Selekcija će se sastojati iz najmanje tri kruga: pregleda biografija i motivacionih pisama, testiranja elektronskim putem i intervjua. Svi prijavljeni kandidati/kinje biće obavešteni o ishodu konkursa.

Konkursi su otvoreni do ponedeljka, 7. februara do 17h, a svi zainteresovani kandidati/kinje trebalo bi da dostave radnu biografiju i motivaciono pismo na imejl adresu navedenu u okviru teksta konkursa.