Home [ volontiranje ] JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU RADNE PRAKSE

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU RADNE PRAKSE

376
0

Program „Unapređenje zapošljivosti mladih kroz radne prakse“ poziva sve mlade do 30 godina sa teritorije
Republike Srbije da se prijave za učešće u programu. Prednost imaju mladi koji se ne školuju, ne obučavaju, niti
su zaposleni, a stekli su srednji, viši ili visoki stepen stručne spreme, kao i osnovno obrazovanje.

Kako da se  prijaviš?
Za potrebe projekta Gi Group je razvila posebnu platformu za prijavu kao i online programe obuka sa  ciljem unapređenja zapošljivosti mladih. Prijava za učešće je putem online platforme, prilagođene za brzu i laku registraciju. Otvaraš svoj profil, kao na društvenim mrežama, samo ovoga  puta tvoja prijava će biti vidljiva potencijalnim poslodavcima davaocima  radnih praksi.
Link za prijavu je: www.biramuspeh.com

Šta dobijaš?

  • Priliku da prođeš obuke koje će ti omogućiti da stekneš veštine potrebne  da se lako prilagodiš radnom okruženju (digitalna pismenost, veštine komunikacije, upravljanje vremenom i lična efikasnost, pisanje CV-ja i  motivacionog pisma) koje pohađaš online.
    • Prijavu putem koje će poslodavci moći da te izaberu za radnu praksu.
    • Plaćenu radnu praksu u trajanju od 2 meseca.
    • Mentora kao podršku tokom trajanja prakse.
    • Nova znanja, iskustvo, motivaciju i priliku da povećaš svoje šanse u daljem procesu zapošljavanja

Ko sprovodi program?

Kancelarija UNICEF-a u Srbiji kroz realizaciju projekta inkluzivnog programa radnih praksi namenjenog  mladima iz osetljivih grupa, želi da podrži društvenu inkluziju mladih iz osetljive, takozvane NEET grupe,  tako što će im kroz niz aktivnosti obezbediti lakši pristup tržištu rada. Sa ciljem da podrži društvenu i
ekonomsku inkluziju mladih kroz omogućavanje lakšeg pristupa tržištu rada, UNICEF u Srbiji u saradnji  sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna  pitanja, uz stručnu podršku i partnerstvo sa Gi Group, vodećom internacionalnom kompanijom koja pruža konsultantske usluge iz oblasti ljudskih resursa, i partnerima, implementira projekat Unapređenje  zapošljivosti mladih kroz radne prakse.
Za potrebe projekta Gi Group je razvila posebnu platformu za prijavu kao i online programe obuka sa  ciljem unapređenja zapošljivosti mladih.