Home [konkursi] Međunarodno takmičenje za mlade od 15 – 25 godina u društveno odgovornim...

Međunarodno takmičenje za mlade od 15 – 25 godina u društveno odgovornim filmovima Shoot by Youth

97
0

Učestvovanjem, mladi imaju mogućnost da osvoje 500 eura u dinarskoj protivvrednosti za realizaciju svoje ideje mogućeg rešenja problema koji su identifikovali u svojoj lokalnoj zajednici, 500 eura u dinarskoj protivvrednosti za članove tima i mogućnost da učestvuje na omladinskim događajima u državama dunavske regije.

Cilj takmičenja je da izazove kreativnost mladih, da ih angažuje u interaktivni i zabavni događaj i da im ponudi nevrovatne nagrade najboljim video zapisima. 

Takmičiti se mogu timovi koji broje od po 3 – 5 mladih osoba, iz sledećih zemalja dunavskog regiona, Bugarska, Hrvatska, Nemačka, Rumunija ili Srbija. Mladima se pruža mogućnost da naprave kratke video zapise (filmiće) u trajanju od 3 do 5 minuta o lokalnim problemima u gradu/regionu u kojem žive i osmisle moguće kreativno rešenje na teme: kultura, društvo, životna sredina i mladi.

Mladi treba da postave svoje video zapise na neke od onlajn platforni za video sadržaje, npr. YouTube, Vimeo… 

Timovi sa svojim radovima se prijavljuju onlajn na stranici www.shootbyyouth.com gde mogu pronaći i dodatne infomacije o tehničkim zahtevima i pravilima takmičenja. 

Konkurs traje do 15. avgusta 2021. gde će nakon 4 nedelje od završetka konkursa, međunarodni žiri će proglasiti pobednike.

Više infomacija o samom takmičenju možete pronaći na www.shootbyyouth.com